| c0ntsimplu a întrebat:

Buna seara TPU!
De cateva ore a inceput sa ma doara spatele in partea de mijloc doar pe stanga, dar de o ora ma doare destul de tare indiferent de ce miscare as face! Sincer, poate pare aiurea, dar n-o luati in gluma ceea ce am sa zic.
Inainte de a incepe durerea am facut Skandenberg cu fratele meu, iar cand am facut pe mana Stanga am stat vreo 3 minute si m-am fortat enorm de mult, in cele din urma am castigat happy.
Va rog ajutati-ma! Sper sa fie doar o durere de cateva zile, nu ceva serios sad. Mentionez ca fac sala!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Ar fi indicat sa te vada medicul de familie.
Poate ai facut o intindere musculara.
Fa-ti un masaj/pune compresa cu gheata.
Daca nu trece, adreseaza-te medicului!
O zi buna happy

| Holy2010 a răspuns:

Trece.
Nu te mai incorda si ia ibuprofen.

| c0ntsimplu explică:

Doar ce m-am trezit si nu ma mai doare ca aseara. Macar acum nu ma doare atat de tare fata de ieri cand ma misc sau incordez happy

| c0ntsimplu explică:

Sper sa treaca si sa fie ceva minuscul! Noroc ca am adormit aseara ca de alta ma cam chinuiam happy.

| AquaBlue97 a răspuns:

Du-te la un Doctor daca nu trece pana maine... sau chiar acum du-te, poate fii ceva rau si din ce ajungi mai repede la doctor din ce poti scapa mai usor de problema