| MysteryMen a întrebat:

Buna seara TPU, de ceva timp am o mica problema, acum ceva vreme, cred ca sunt cam 3 saptamani, m-am suparat foarte tare pe iubita mea cu toate ca nu aveam un motiv voarte foarte mare sa ma supar rau totusi m.am suparat si am suferit pentru prima data foarte tare si de atunci imi trecuse, dar acum cam doua saptamani cred ca s-a intamplat ceva cu mine...cand aud ceva despre ea, nu stiu ce exemplu sa dau, dar de exemplu daca aud ca vorbeste un alt baiat cu ea sau daca nu raspunde la telefon si in unele momente ma doare putin burta ca atunci cand am emotii si ma simt foarte prost, nu ma doare capul sau ceva de genul, numai ca ma simt prost, cred ca sunt gelos foarte tare, dar in loc sa fiu nervos de atunci "ma doare" cand aud ceva, cand sunt cu ea imi ofera incredere si nu am nimic cam 2 ore de cand nu ma mai intalnesc cu ea, dar apoi iar ma ia, cred ca de atunci mi.am pierdut increderea in mine. Ce pot face sa imi recapat increderea sau ce se intampla cu mine, cred ca ma poate ajuta cineva care are legatura cu psihologia. Multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și de ce nu mergi la o consiliere psihologică?
Pa, pa.

| MysteryMen explică (pentru Legiuitoarea):

Pai, pentru ca nu am mai facut asta pana acum si imi este "frica"

| einenebun23 a răspuns:

Te-ai indragostit pana peste cap de aceasta fata. Incearca sa vorbesti cu ea sa iti ceri scuze si spune-i ca iti pare rau pentru cele intamplate si mai spune-i ca vei face tot posibilul sa repari lucrurile. Roago frumos sa-ti mai acorde o sansa.

| MysteryMen explică (pentru einenebun23):

Multumesc pentru raspuns, dar ea a gresit fata de mine, si atunci m-am suparat foarte tare pe ea, am iertat-o dar acum am patit ce este descris mai sus crying

Răspuns utilizator avertizat