| aragon18 a întrebat:

Buna seara TPU! De ieri mi-am zis ca vreau sa slabesc.:d am 1 74 inaltime si 63 kg. Am inceput cu 100 de abdomene pe zi, urcatul si coboratul scarilor de 2-3 ori (stau la etajul 10) plus ca ma mai fac cu un aparat din acela pentru masaj pe burtica, 15 minute pe zi. Mananc echilibrat, zilele trecute imi era foame noaptea tarziu si bagam in mine cat pentru toata ziua laughing acum depinde, am doua mese pe zi, am trecut pe produse lactate, pateuri vegetale, cereale cu lapte etc. Ce parere aveti, credeti ca voi reusi sa slabesc vreun pic? Daca da, cam in cat timp? as vrea sa dau jos cam 6-7 kg...astept parerile voastre. Va multumesc. happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| XXy a răspuns:

Sa o luam cu inceputul: abdomenele mi se par waste of time pentru slabire pentru ca consumul caloric e foarte mic( vezi si tu cat obosesti de la abdomene si compara rezultatul cu alergatul), urcatul scariilor e un ex mult superior abdomenelor dpdv al consumului

2 mese pe zi mi se par o porcarie, mananca 5-6 mese daca vrei sa fi FIT, nu te strofoca sa mananci prea mult la o masa, inlocuieste painea alba eventual cu cea neagra sau integrala, numai manca cereale cu lapte pentru ca alea ingrasa ca la balamuc, desii multi o recomanda in diete de slabire. nu o sa stau sa iti explic acum de ce poti cauta pe internet
ferestete daca vrei sa slabesti de lapte, pentru ca contine lactoza si nu este buna la slabit
pateurile vegetale probabil cele mai periculoase din dieta ta, grasimi nesanatoase, oxidate, arse etc

| MissYouToo a răspuns:

Unique m-am uitat putin pe dieta propusa de tine si nu mi se pare grea de tinut, chiar e ok, pana la cele 2 oua fierte pe zi. Pai daca mananci cate 2 oua pe zi, nu stiu unde ajungi. Sunt f periculoase, si cred ca 2 oua pe saptamana se pot manca si nu pe zi. Cel mai bine e sa ai o dieta echilibrata, fara paine, snacks-uri si alte produse de panificatie, bauturi carbogazoase, multe fructe, fara sa mananci dupa ora 6 si mult sport. Bafta!

| Unique_5973 a răspuns:

Incearca dieta balerina eu intr.o saptamana am slabit 4 kg. incearca e ff usoara si ff eficienta. primele zile vor fi mai grele dar te vei obisnuiwinking. funda xD?