Sa o luam cu inceputul: abdomenele mi se par waste of time pentru slabire pentru ca consumul caloric e foarte mic( vezi si tu cat obosesti de la abdomene si compara rezultatul cu alergatul), urcatul scariilor e un ex mult superior abdomenelor dpdv al consumului
2 mese pe zi mi se par o porcarie, mananca 5-6 mese daca vrei sa fi FIT, nu te strofoca sa mananci prea mult la o masa, inlocuieste painea alba eventual cu cea neagra sau integrala, numai manca cereale cu lapte pentru ca alea ingrasa ca la balamuc, desii multi o recomanda in diete de slabire. nu o sa stau sa iti explic acum de ce poti cauta pe internet
ferestete daca vrei sa slabesti de lapte, pentru ca contine lactoza si nu este buna la slabit
pateurile vegetale probabil cele mai periculoase din dieta ta, grasimi nesanatoase, oxidate, arse etc
Unique m-am uitat putin pe dieta propusa de tine si nu mi se pare grea de tinut, chiar e ok, pana la cele 2 oua fierte pe zi. Pai daca mananci cate 2 oua pe zi, nu stiu unde ajungi. Sunt f periculoase, si cred ca 2 oua pe saptamana se pot manca si nu pe zi. Cel mai bine e sa ai o dieta echilibrata, fara paine, snacks-uri si alte produse de panificatie, bauturi carbogazoase, multe fructe, fara sa mananci dupa ora 6 si mult sport. Bafta!
Incearca dieta balerina eu intr.o saptamana am slabit 4 kg. incearca e ff usoara si ff eficienta. primele zile vor fi mai grele dar te vei obisnui. funda xD?