Din câte știu eu, dereglările hormonale nu afectează în vreun fel posibilitatea de a avea copii. Nu poți avea copii în momentul în care nu-ți mai vine menstruația, dar din moment ce ți-a revenit eu cred că totul e ok.
Mai multe îți poate spune un doctor, bineînțeles, dar eu două cunoștințe, o femeie care după ce l-a născut pe primul băiat nu i-a mai venit menstruația vreo 15 ani, și totuși după acești 15 ani a mai făcut o fetiță, iar cealaltă era o adolescentă de vreo 15-16 care la fel, nu-i mai venea menstruația de câțiva ani, și totuși acum are 21 sau 22 de ani și are 2 copii, deci nu are niciun fel de problemă.
Sfatul meu e să întrebi un medic sau eventual medicul de familie, dar eu cred că nu te va afecta cu nimic.
Multă baftă!
O menstruație de 2 zile ar trebui să te pună pe gânduri. Însă singurul sfat sau diagnostic corect într-o astfel de situație ți-l poate da medicul, nu utilizatorii acestui site. E nevoie de investigații medicale suplimentare pentru un răspuns corect.
Atata vreme cat ai menstra regulata, sunt sanse majore sa faci copii, pentru ca lunar se produce ovulul care daca nu-i fecundat este eliminat prin menstra.
Ai mare grija sa nu mai slabesti atat de mult, pentru ca anorexia este o problema majora in infertilitate, ca si obezitatea de altfel!
TaviOctavian111 întreabă: