| marrr a întrebat:

Buna seara TPUhappy. In drumul meu de la scoala spre casa mergeam impreuna cu o colega si cand am deschis gura sa zic ceva, atat de entuziasmata eram incat am inghitit o guma. Pot pati ceva? Pe moment m-am panicat tare rau, pentru ca am un fel de obsesie cu gatul de cand am avut amigdalita[clasa 1] si nu suport sa ma inec sau sa inghit o guma. Nu mi-e neaparat de asta, pentru ca s-a dus din gat, dar mi-e sa nu se fi lipit de cevathinking A ajuns cu bine in stomac? Dupa ce am inghitit-o, am baut multa apa ca sa ma asigur si mi-a fost mai bine. Am si mancat putina paine dupa. Se rezolva de la "sine"? E a doua oara cand inghit guma, prima oara a fost la 6 anihappy.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Stai linistita, o vei elimina pe partea cealalta. NU o sa ai probleme.

| Jadis a răspuns:

Stai linistita ca si eu la pana acum am inghitit o gramata de gume si de bomboane. Da, se zice ca ti se lipsetse de ceva dar mno se dezlipeste ea pana la urma lol oh go on E bine ca ai baut apa. Nu trebuie sa te ingrijorezi nu e o mare tragedie absolut deloc. Oricum sa stii ca guma se lipeste de ceva numa cand e uscata si din moment ce o mestecai nu avea cum sa se usuce

| midnight a răspuns:

In cel mai rau caz o sa te constipi. eu mananc guma pe paine!(glumeam)

| Blondamea a răspuns:

Nu patesti nimic si eu am inghitito de multe orii stai calma.

| no1cares a răspuns:

Nu patesti nimic.
am inghitit multe gume
n-am patit nimic
se zice ca se lipeste de stoamac?
dar e bine ca ai baut multa apa happy

| Yumitsu a răspuns:

Am inghitit si eu o guma pe cand eram la gradinita, ma culcasem cu ea in gura, si ma sculasem fara ea(imposibil s-o fi scuipat) si nu mi-a fost nimic, traiesc bine = )

| Simyx a răspuns:

Buna, nu ma pricep foarte bine la asa ceva. dar, eu de cand mestec guma[5 ani], am inghitit la gume de mi-a venit rau[metaforic vorbind], si sincer nu mi s-a intamplat nimic, nu cred ca ar putea afecta cu ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omg asta nu e de bine... ai grije 90% vei murii in 7 zile!

| Slayzor a răspuns:

Rofl pai eu am inghitit guma de o gramada de ori si n-am patit nimic XD doar poate ti se lipeste de stomac si chestii de genu dar n-are nimic. doar sa nu inghiti prea multa deodata asta ar fi ceva rau

| Cristi_3697 a răspuns:

Nu-ti fa griji ca nu se intampla nimic< si eu am inchitit multe gume fara sa vreau si cunosc muulti care au inghitit si nu au nimic! stai linistita!

| DanielleDaniaD a răspuns:

laughing
Totul va fi bine stai linistitawinking.
Nu fi speriatakiss
Totul va fi bine>big grin

| killyou a răspuns:

rolling on the floor nu cred ca ar fi o problema...eu am inghitit nu stiu cata guma la viata mea...veneau profii la mine sa vada ce am si inghiteam gumalaughing

| Dan_6508 a răspuns:

Eu inghit cred ca cel putin 2 gume pe zi laughing [nu intentionat] si nu patesc nimic =p~

Răspuns utilizator avertizat
| elena_6898 a răspuns:

Nu iti fa griji nu se v-a intmpla nimic si eu cand eram la gradinita inghiteam guma