Stai linistita ca si eu la pana acum am inghitit o gramata de gume si de bomboane. Da, se zice ca ti se lipsetse de ceva dar mno se dezlipeste ea pana la urma lol E bine ca ai baut apa. Nu trebuie sa te ingrijorezi nu e o mare tragedie absolut deloc. Oricum sa stii ca guma se lipeste de ceva numa cand e uscata si din moment ce o mestecai nu avea cum sa se usuce
Nu patesti nimic.
am inghitit multe gume
n-am patit nimic
se zice ca se lipeste de stoamac?
dar e bine ca ai baut multa apa
Am inghitit si eu o guma pe cand eram la gradinita, ma culcasem cu ea in gura, si ma sculasem fara ea(imposibil s-o fi scuipat) si nu mi-a fost nimic, traiesc bine = )
Buna, nu ma pricep foarte bine la asa ceva. dar, eu de cand mestec guma[5 ani], am inghitit la gume de mi-a venit rau[metaforic vorbind], si sincer nu mi s-a intamplat nimic, nu cred ca ar putea afecta cu ceva.
Rofl pai eu am inghitit guma de o gramada de ori si n-am patit nimic XD doar poate ti se lipeste de stomac si chestii de genu dar n-are nimic. doar sa nu inghiti prea multa deodata asta ar fi ceva rau
Nu-ti fa griji ca nu se intampla nimic< si eu am inchitit multe gume fara sa vreau si cunosc muulti care au inghitit si nu au nimic! stai linistita!
nu cred ca ar fi o problema...eu am inghitit nu stiu cata guma la viata mea...veneau profii la mine sa vada ce am si inghiteam guma
Eu inghit cred ca cel putin 2 gume pe zi [nu intentionat] si nu patesc nimic =p~
Nu iti fa griji nu se v-a intmpla nimic si eu cand eram la gradinita inghiteam guma