| Andrei9037 a întrebat:

Buna seara TPU! Intrebarea mea este cum ati reusit sa dati kg jos dupa carantina? De cand a inceput carantina (Martie) am inceput sa ma ingras destul de mult. Inainte eram prea slab (1.70, 55 kg) si m-am ingrasat vreo 7 kg in astea 5 luni. Ce-i drept am mancat o gramada dar nu inteleg cum m-am ingrasat atata. Voi cum v-ati revenit dupa carantina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sala+box+mancare sanatoasa si multa ambitie

| Andrei9037 explică (pentru anonim_4396):

Nu stiu eu pana sa vina carantina eram obisnuit sa fiu f slab. gen da nu prea am eu muschi si in principiu aratam ca un bat. acum nu stiu ce s-a intamplat de m-am ingrasat brusc atat de mult

| anonim_4396 a răspuns (pentru Andrei9037):

Sedentarismul,lispa miscarii si mancarea nesanatoasa duc inevitabil la probleme privind greutatea si de ce nu si de self esteemhappy