| AlexSarariu a întrebat:

Buna seara TPU! Ma gandeam sa slabesc si eu cateva kg vara asta. Ce mi-ati recomanda pentru a slabi in alimentatie, si cel mai important intre ce ore se iau mesele ca de obicei eu nu prea pot lua mese regulate din cauza liceului. Si ce exercitii fizice ar trebui sa fac pentru abdomen maini picioare etc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| DeyDancer a răspuns:

Buna! in materie de alimentatie trebuie sa mananci multe legume, fructe si sa eviti: cartofii, bananele, painea (sau ce contine faina) si mai ales evita prajelile. Exercitii fizice sunt multe, pentru abdomen faci abdomenelaughing, pentru picioare genuflexiuni sau poti incerca ceva de genul: pui un scaun rezemat de zid sau de dulap si te sui pe el cu un singur picior in timp ce il ridici pe celalalt la nivelul pieptului, apoi cobori si schimbi piciorul si tot asa. Poti incerca si "tae bo" sau multe alte tehnici de pe youtube. Scrie pe youtube "hard workout for..." si alegi picioare, maini, sau abdomen...a si, pentru maini foarte eficiente sunt flotarile, dar daca nu prea te descurci ia ceva greu ( gantere, sau orice greu ) si ridica-le in mod repetat tinand mana lipita de corp. Sper ca te-am ajutat. Succes!

| Byencutza16 a răspuns:

Îți recomand Dieta Dukan, caut-o pe net:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu exista dieta! Lasa dietele!
Daca vrei sa scapi de kilograme,tot ce trebuie sa faci este sa te alimentezi corect, sa incerci sa renunti la mancarurile nesanatoase, precum cea de fast-food, bauturi acidulate, prajeli, grasimi de tot felul, lactate grase si cel mai important este miscarea.
Te pup!