| Cristicri76 a întrebat:

Buna seara TPU, ma numesc Cristi si am 15 ani.Nu de curand mi-a aparut o pata alba pe unghie stiu ca e de la lipsa de caliu, si as vrea sa stiu cum sa fac sa dispara.Va rog sa veniti cu raspunsuri serioase FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Lipsa de calciu o spune analiza de sânge.
Ce ai tu este un spațiu în care a pătruns aerul, unghia nu s-a lipit de patul unghial.
Pa, pa.

2 răspunsuri:
| Lola05 a răspuns:

Nu ai cum să o faci să dispară. Va trebui să ai răbdare să crească unghia suficient încât să se ducă de la sine.
Totuși, nu înțeleg de ce te deranjează atât de tare o pată albă pe unghie?! E total inofensivă!
Serios acum, n-o mai băga în seamă! happy

| Kirra21 a răspuns:

Depinde...Nu poate fi neaparat de la lipsa de calciu. Poate fi si de la lovituri in unghie. Daca este chiar de la calciu, mananca multe fructe si legume, daca nu este trebuie sa feresti unghia.