Eu am tusit vreo 2 luni (is si fumătoare de 3 ani) dar nu sunt dependenta, in perioada aia le am lasat si nu mi trecuse. Pana la urma am zis ca va trece de la sine si a trecut, am luat sirop, pastile, ceai, absolut nimic nu a funcționat. Tu mai poți încerca să întrebi la farmacie, ii spui farmacistei situația și poate îți da un medicament mai puternic.
Poate ai gatul inflamat si ar trebui sa nu mai mergi nicaieri unde-i fum de tigara, sau la club, ori poate ai o bronsita, ori chiar o problema cu tiroida.
Ideal este sa nu mai iesi din casa macar 1 saptamana, sa vorbesti cat mai putin posibil, ca sa nu-ti mai iriti gatul si sa-i dai timp sa se vindece.
Grin Tuss - de la farmacie, Ridiche neagra -sirop- cu miere sau zahar, biseptol drobs, infuzie/inhalatie-prosopel in cap si IBRICUL cu ceai fierbinte de diverse plante sub nas, pentru respiratie si inspiratie (scuze!), paracetamol si nu iti trece dacat peste 4-5 saptamani (ATENTIE -tuseam de 400-500 ori pe noapte, ca dupa ma dureau muschii de atata efort )....etc...
Andreea201329cu întreabă: