| efectivsuperb a întrebat:

Bună seara TPU si o seară minunată. Ieri am alunecat pe gheață și mi-am dislocat genunchiul (așa cred). De durut mă doare numai cand mă forțez să merg, pot merge dar mai greu și simt că mi s-a umflat, nici nu îmi pot îndoi genunchiul. Nu pot să merg la urgențe până peste 3 zile, sunt destul de departe și nu am transport. Pot să fac ceva intre timp sa mai potolesc durerea? Orice sfat este binevenit, mulțumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca genunchiul este dislocat, trebuie sa ajungi de urgenta la spital sa ti-l puna la loc, fiindca peste 3 zile este prea tarziu.
Ia un taxi sau suna o ruda care are masina, sa te duca la spital!

| efectivsuperb explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc frumos pentru sfat

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pune multa gheata
Dacă era dezlocat nu mai mergeai deloc.

| relian a răspuns:

Pune gheata intr-o punga si tine pe genunchi, pe locul ala unde este imflamat.Pt durere, ia ceva pilule. Daca cumva se coloreaza pielea altfel decat e normal, lasi toate di urgent la spital, nu conteaza unde esti.Nu ai transport? Plateste pe cineva cu o masina sa te duca.Pt ce sa mai stai 3 zile nu vad.