| cristian_4833 a întrebat:

Buna seara TPU! spuneti-mi va rog o metoda rapida de a lecui raceala intr-un timp mai scurt. dar va rog sa-mi spuneti metode in care nu trebuie folosite medicamente. dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| cbncslv a răspuns:

Theraflu sau Modafen... Nu iti recomand in nici un caz Coldrex sau Fervex happy sunt foarte proaste si mult mai scumpe decat cele 2 prezentate anterior care sunt mult mai bune la un pret mai mic. Oricare din cele doua se ia cate un pliculet seara si unul dimineata (in cazul in care esti racit/racita prea tare poti sa iei si cate 3 pe zi), nu mai mult de 4 zile la rand. Nu cred ca o sa fie nevoie 4 zile... la mine de obicei dupa 2 zile nu mai aveam nimic happy tu incearca si vezi. depinde si de organismul tau cum le asimileaza