| Xblack a întrebat:

Buna seara TPU! Stateam in pat, (tin sa zic ca nu dormisem nici seara trecuta, nici pe zi), imi era foarte somn, si mi-am cumparat niste Lays si Krax, i-am mancat, si m-a luat somnul in pat, cand m-am trezit, peste o ora, imi era foarte rau, tremuram, stare de voma, greata si ameteala.(Toata ziua am stat numai pe afara, fara o sapca sau ceva pe cap, era 40 grade C.). As dori si eu ceva sa scap de starile astea de voma, ameteala va rog! cat mai rapid, dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Argelean a răspuns:

Salut! Eu cred ca, starile de voma, ameteala, tremurat le ai din cauza, ca esti foarte obosit si e posibil sa fi facut insolatie.Ti-as recomanda sa mergi la un medic.Bafta,insanatosire grabnica!