Pai exista diverse diete pentru asta de ex :
măslinele negre şi uleiul virgin de măsline, soia şi mai ales germenii de soia, germenii de grâu şi uleiul de germeni de grâu, frunzele, inflorescenţele şi seminţele de mărar, frunzele de ţelină, miezul de nucă, alunele neprăjite, seminţele de floarea-soarelui neprăjite. Aceste alimente consumate în cantităţi cât mai mari pe o perioadă de minim 6 luni.
Alimentatia influienteaza vag de tot si nu in fiecare caz, ar trebui ceva mai radical...
Pai daca incepi cu ceva radical la 18 ani (dereglari hormonale), fara suparare dar viitorul suna cam urat...
Dimpotriva, 18 ani deja mi se parea tarziu
Cate kg ai?
54kg la 168cm, de ce?
Pai la inaltimea ta macar 60 trebuia sa ai, o cauza pentru marimea aa este si faptul ca esti slaba
Asa e configuratia corpului meu, am slabit si m-am ingrasat de multe ori, iar sanii nu au fost influientati. Nu sunt sfrijita, sunt zvelta, nu arat slabanoaga.
Nu te ambala cu hormonii sintetizati artificial caci vei da de cap organismului. Mergi la medic mai bine. Dar daca ai AA asta este. Nu toti am fost inzestrati. Eu iti recomand niste exercitii. Eu am cupa C si tot 18 ani am dar nu-s multumita nici eu Eu fac multe exercitii cu bratele care antreneaza si zona pieptului. Incearca si tu. Ia gantere de 2 kg si pune-te pe miscare
Am facut exercitii, am mai mult muschi in zona aia decat san