| nerd45 a întrebat:

Buna seara TPU, tatal meu se simte rau. Amorteste, este ametit, il doare capul si a avut pulsul foarte ridicat 134bpm, insa acesta a scazut la 80, se simte putin mai bine dar este slabit, a fost astazi in soare puternic intre 3-5 la fan, si din senin i s-a facut rau. Sunt ingrijorat, este in pericol? Ne-am rugat toti de el sa mearga la spital dar nu vrea. a trecut pericolul sau nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Daca a avut 134 pulsul in stare de repaus, si s-a simtit totodata rau, e o problema grava. Poate fi sau nu poate fi de la soare, dar in orice caz e ceva grav. Deci neaparat ar trebui sa il vada un medic cit mai repede.

| LadyDee89 a răspuns:

Nu cred ca e numai de la soare! nu stiu cati ani ai, dar cand mai are cate un moment din asta cheama salvarea! am avut un moment urat cu mama mea si insista sa nu sunam la salvare! am sunat, a luat-o salvarea de acasa si a stat 2 saptamani internata la neurologie fara sa se ridice de la pat! nu mai stati si chemati ajutor