| George667 a întrebat:

Buna seara TPU. Vreau sa cer si eu o parere la capitolul sanatate.O sa incerc sa fiu scurt si la obiect.Am fost dimineata la urgente deoarece m-am trezit transpirat, deshidratat cu maxilarul inclestat si cu batai ale inimii rapide.Cei de la urgente mi-au facut un ekg si spuneau ca e bun si m-au trimis la cardio si endocrine sa ma consulte medicii dar nu semnalau ceva grav sau o anomalie sa bata la ochi. Chestia este ca o patesc mai des de o luna si ceva de zile de cand lucram si nu prea imi respectam mesele, mancam doar pizza covrigi etc, rapid si beam doar cafea si ceaiuri din magazin..nu prea am atins apa...mi s-a spus ca ar fi si lipsa de vitamine iar eu ma stiu cu o lipsa de magneziu, calciu si fier..si ca ar trebui sa imi schimb alimentatia.Patesc sa am abdomenul mai marit, o respiratie scurta dar s-a mai remediat putin si acele "atacuri de panica". Astept "parerile" dumneavoastra. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O dietă dezechilibrată poate să ducă la deficit în organism de nutrienți esențiali și acumulare de substanțe toxice din metabolism defectuos.
De ce să nu te sperie în mod excesiv.
- deshidratat- diabet? Vezi analizele
transpirat- organismul elimină toxine
- maxilar încleștat- lipsă de calciu magneziu.
- palpitații - alertă fără cauze cunoscute - tulburare temporară.

Recomandări de bun simț - păreri.
O stare de spaimă nu aduce nimic bun.
Așa că repetă de 25 de ori, dimineața, prânz și seara.
CALM ȘI ÎNCREDERE ÎN MINE.
Mănâncă de trei ori pe zi, de toate pentru toți, cu multe legume și fructe.
La pizzerie stăteai 12 ore pe zi în picioare, sperăm că acum ai un regim de viață mai normal.
Dacă revii la alimentație normală și la viață normală, ar trebui să treacă cam într-o lună.

| George667 explică (pentru sadrian46):

Multumesc de sfat.Ma stiu cu lipsa de magneziu in special la capitolul panica..imi fac filme urate fara sa fie ceva grav si asta ma consuma psihic.

| George667 explică (pentru sadrian46):

Mai am si o problema..pe care mi-o semnalase si medicul de familie si cei de la urgente. Cand simt ceva ma gandesc doar la bolile fatale..sufar de ipohondrie si nu stiu cum sa scap de ea mi s-a recomandat psiholog si ma stresez mereu din cauza ca mintea mea 15/24h proceseaza doar cancer. fapt ce ma consuma cred si cred ca asta ar fi si cauza de deficit in corp din cauza stresului. Toate probleme au aparut dupa o perioada mai stresanta de munca fara odihna, rude bolnava si o despartire crancena. Oare aceasta sa fie cauza?

| sadrian46 a răspuns (pentru George667):

Cand simt ceva ma gandesc doar la bolile fatale.
Te gândești la bolile fatale. Este modalitatea creierului tău de a te apăra de moarte. Creierul tău face un lucru bun pentru tine astfel.
sufar de ipohondrie si nu stiu cum sa scap de ea...
Este o greșeală mare să te lupți să scapi de ea. Creierul tău vrea să te scape d boli, iar tu vrei să te lupți cu el din cauza asta.
mi s-a recomandat psiholog
psihologul nu poate intra în capul tău, ca să lucreze în zona de unde apar aceste gânduri.
si ma stresez mereu din cauza ca mintea mea 15/24h proceseaza doar cancer.
ce ma consuma cred si cred ca asta ar fi si cauza de deficit in corp din cauza stresului. Toate probleme au aparut dupa o perioada mai stresanta de munca fara odihna,
Da. munca fără odihnă obosește creierul și el nu mai funcționează bine.
rude bolnava
Da, o rudă bolnavă amintește creierul că vei muri. El luptă cu asta luptând cu bolile. De aici vine ipohondria.
si o despartire crancena.
Erați împreună ca să trăiți împreună.
Despărțirea te apropia de moarte. Creierul tău lupta cu moartea. cu bolile. De aici ipohondria. Oare aceasta sa fie cauza? Da, aceasta este cauza.

Întrebări similare