| Andrei173837 a întrebat:

Buna seara tuturor.
Am 18 ani si 1. 75cm. Vreau sa cresc mai mult in inaltime. Ce as putea face? Am auzit ca baietii cresc pana pe la 20 de ani dar daca e asa ce as putea face sa intensific cresterea? Sa zic asa. Ce suplimente ar trebui sa iau sau ce exercitii ar trebui sa fac? Si o intrebare bonus la care vreau raspuns : La 1. 75cm cat am eu credeti ca sunt scund?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Floridori a răspuns:

Daca vei mai creste, media va fi de 1cm. pe an in urmatorii ani, pana vei implini 20 de ani.
Inaltimea este o caracteristica genetica si nu prea ai ce sa faci, mai ales acum, ca deja cresterea se apropie de final.
Numai bine!

| NotNamed a răspuns:

Exista niste exercitii speciale pentru asta dar nu estepta sa cresti mai mult de 5 cm.

| Andrei173837 explică (pentru NotNamed):

Si 2cm ar insemna enorm pentru mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scund nu ești. Nu este o opinie. 1. 75cm este înălțimea medie, deci clar nu ești scund. Mai poți crește? Posibil. Mult? Nu. Adică ori nu mai crești, ori dacă crești e vorba de 1-2-3 centimetri.

| al0o0o0 a răspuns:

Nu esti scund, e tocmai bine zic eu. Poti incearca sa faci baschet.