| simplaexistenta a întrebat:

Buna seara tuturor! Am nevoie de niste sfaturi, desi întrebarea e penibila, stiu.
Acum vreo săptămână am răcit rau de tot, mai degrabă am facut gripă, asta fiind prima oara cand mi se întâmplă. Mi-am pierdut si simtul mirosului, si al gustului.
Cei care ati mai avut, cum si in cat timp v-a trecut? Ce metode ati folosit ca sa va recapatati mirosul si gustul inapoi? Sau pur si simplu e nevoie de răbdare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Chiar daca va trece gripa si te vei simti mai bine, mirosul si gustul iti va reveni cam in doua saptamani.

| StoicAnalysis a răspuns:

Cand am avut covid, mi-am pierdut gustul si mirosul. Dar dupa 2-3 saptamani, mi-au revenit la normal.

| Invictusman2025 a răspuns:

Sora mea de câțiva ani are probleme, de când a luat virusul! La unii trece de la sine in timp scurt 1-3 luni la alții durează mult mai mult, nu e o regulă.happy
Îți doresc multa sănătate big grin

Stai puțin ca îți dau eu leacul imediat de la doctor cip

In 100 ml de apa pune o linguriță de turmeric. și un vârf de linguriță de piper măcinat. Amesteca bine și bea acest amestec. In jur de 20-30 de minute ar trebui sa îți revină gustul și mirosul cel puțin parțial. Daca nu revin nu mai incerca pentru că însemna că nu funcționează!
Încearcă acest remediu, am auzit că a ajutat multa lume.

| simplaexistenta explică (pentru Invictusman2025):

Mersi, o sa tin cont

| Invictusman2025 a răspuns (pentru simplaexistenta):

Sa fii iubita drăguțo happy

| simplaexistenta explică (pentru Invictusman2025):

Sunt deja happy

De mama.

| Kufu95 a răspuns:

După câteva săptămâni cu pastile îți vei reveni.

| Diana4you97 a răspuns:

Salutare. A revenit de la sine, la mine cam într-o lună. Nu te panica.