Buna eu te sfatui sa nu-l tii la soare e de la soare probabil dar dula la plimbare seara eu am patit-o si eu cu catelul meu avem 2 ani impreuna si la inceput mi la adus vara atunci si mai rau era +32 C nu il tine la soare plimbal seara sau diminseata daca ai timp pe racoare daca nu functioneza pleaca cu el la medicul de animale(veterinar)si sper ca el o sa te ajute!(FUNDA?)
Pai am fost la medic, catelul este intr-o stare grava nu se poate tine pe picioare!
E de la soare incearca sa-l tii mai departe de soare!(funda?)
Nu-i mai de la soare, tu macar ai citit ce am scris?
Il tin in casa de Luni ca sa stii! Nu a iesit la soare!
Are parvoviroza sigur, intreaba medicul dar pun pariu ca am dreptate. cere sa i se faca canglob si ai sa vezi ca il salvezi.costa cam 100 ron cutiuta si iti ajunge cam 7 zile.al meu a facut canglob injectabil si desi ni se spusese ca mari sanse nu mai are si-a revenit in a 3a zi si a continuat tratamentul pana in ziua a 7a.Inaintea lui am avut o catelusa si am refuzat din ignoranta canglobul si in 2 saptamani mi-a murit.Bafta
Dupa descriere verifica daca nu sa intoxicat cu otrava de sobolani, antidot ar fi mi se pare vitamina k1, ar mai putea sa aiba viermisori sau limbrici ceea ce e usor tratabil daca nu e prea tarziu
daca e tratat de doctor si e in perfuzie care ii dau hrana necesara da, dar asta depinde si de ce are mai exact