| Allan2005 a întrebat:

Buna seara tuturor, am văzut pe Instagram astăzi că în China și Pakistan și Pakistan ar fi apărut" o nouă pandemie " este oare adevărat? Ce credeți o să ne reîntoarcem in 2020-2021?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Epidemia prostiei apare pe neasteptate in diferite zone al lumii si se raspandeste vertiginos.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Bula):

Eu nu știu foarte multe detalii, doar am văzut o știre pe Instagram făcută cel mai probabil cu AI pentru că nu am mai văzut pe altcineva sa vorbească despre asta

| darrio2007 a răspuns:

Dacă elita mondială va dori asta, e posibil.

| MarianWLF a răspuns:

Tot pe cardio respirator ataca, deocamdata nu pare sa se extinda ca in cazul covidului, in caz de Doamne fereste escaladeaza se inchid iar granitele si se impun restrictii dar e prea devreme sa sarim la concluzii, acum un an doi la fel au fost zvonuri cu hantavirus care ar fi fost mai agresiv ca, Covid 19 si nu s-a intamplat nimic, dupa pandemie s-a instalat panica in oameni la orice stire de genul.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu a aparut o noua pandemie ci o evolutie a vechii pandemii, care s-a modificat drastic, din cauza mizeriei crase din India si Pakistan.
In ce priveste China, aia pot face virusi prin laboratoare, ca-s foarte multi si vor sa mai "subtie" populatia, care si asa nu prea are ce manca.
Nu ne intoarcem la nimic, ergem inainte cu tot ce apare nou si modificat, fiindca sunt boli locale care infectate cu noua tulpian de covid o modifica si asa se transmite mai departe, ramanand o boala foarte contagioasa.

| doctorandus a răspuns:

Nu știu mai. Chestia e: dacă un virus ucide foarte repede și un procentaj foarte mare, nu prea are sanse să se raspandeasca. De aceea foarte rar au succes virusurile enorm de periculoase.

| gabicoo a răspuns:

Corona virusul SARS Cov 2 - că așa s-a numit Covidul, a fost creat de om ca armă biologică și "scăpat" din laborator. De aia a avut o răspândire așa de rapidă. La ce te referi tu se pare că e evoluția naturală a unui agent patogen deja existent - nu cred că este armă biologică făcută special pentru a se răspândi rapid și a ucide. Așa că stai liniștit.

| Cipi1212 a răspuns:

Orice este posibil.

| Kufu95 a răspuns:

Nu se ştie niciodată.

| DrMihailoviciS a răspuns:

Apăi din 2021 încoace au mai apărut,, mii de viruși contagioși, mortali și senzaționali" (conform iRealitatea TV)...

Stai liniștit, nu-i nimic!