Nu conteaza vere cainii, in africa mor zilnic sute de copii, chiar in timp ce iti scriu acum mai mor 2 3000 din diferite cauze,
Atata timp cat aia mor acolo de diferite boli si foame, nu dau 2 lei daca moare un caine
Oh ma, daca era un copil nu era nimeni asa indurerat.
Voi cu animalele voastre. Da-ti bani pentru ele cand sunt atatia oameni in nevoi. Vai de viata voastra de vegetarieni.
IEmonel si hummer: ganditi total gresit! Intotdeauna majoritatea oamenilor au fost nimic mai mult decat niste javre. In schimb, animalele, au fost tot timpul langa noi, ne-au fost loiale, iar singure, si-au trait viata independent. Mi`e sincer sila de toti oamenii care nu inteleg animalele si le considera doar niste accesorii. Oameni buni, treziti`va la realitate, animalele, in general, sunt de 1000 de ori mai cu bun suflet decat noi, oamenii. Poate cei care mor acum si-au indeplinit scopul in viata, v-ati gandit si la asta. Si macar ei au fost sprijiniti, au avut cum sa aiba grija, nu au fost calcati de masina si lasati sa sufere. Daca o persoana este lovita de masina, toata lumea face coada (pe buna dreptate), dar daca vedeti un animal, atunci treceti scarbiti, fara nici o treaba pe langa el. Sa va fie rusine, va credeti stapanii lumii si ati uitat ca animalele au aparut inaintea voastra, iar ele au fost creeate pentru. a trai in armonie cu oamenii. Rusine, atat va spun! mi-am exprimat punctul de vedere, si, Vlad, te rog, nu ii lua in seama pe cei 2, nu merita. Cat despre catelus... Persoana salvatoare este de milioane, felicitarile mele. Insa, am acasa 8 animale si e greu, l-as fi luat cu tot sufletul. Succes in gasirea unui stapan si incearca, sigur vei gasi in om cu suflet care sa ii ofere toata dragostea. Daca ai nevoie de ceva, imi poti cere sfaturi (pentru. ca am m-ai ajutat animalute de pe strada sa isi gaseasca un stapan) si ai grija . Sanatate...
Nu ati inteles ce a vrut sa spuna omul asta, a facut o propunere, daca ar fi cineva interesat (poate cineva isi dorea un caine si nu avea de unde sa ia), nu a obligat pe nimeni
Haideti sa nu deviem de la subiect. Omul nu va baga cainele in casa cu forta. A postat o intrebare, daca cineva e dispus sa adopte un caine accidentat.
Mie mi se pare laudabil gestul prietenei sale.
Toata lumea se plange ca lumea se duce de rapa, dar cati dintre voi ati facut ceva concret? Ati donat macar 2-3 lei pentru un copil bolnav? Ati ajutat un batran sa traverseze strada? Ce fapte bune ati facut voi?
Eu respect atat oamenii cat si animalele. Nu sunt nici vegetariana.
Inainte de a arunca cu noroi in cineva, ganditi-va bine.
IEmonel si hummer, va multumesc sincer pentru ajutor! Sunteti precum soferul masinii respective! Din cauza astora ca voi se ajunge la situatii d-astea. Si am o rugaminte, pentru critici si alte d-astea, vlad.hirlau@yahoo.com! Va astept cu drag, prefacutilor! Ziceti de copiii din Africa, de acord cu voi. Dar garantez ca nici macar o bucata de paine uscata nu ati donat! Asa ca scutiti-ma de impresiile voastre de copii tari in clont si atat!
O zi buna!
Buna seara tuturor! Nu sunt Vlad, sunt prietena lui, cea care a salvat catelul. Vreau sa va zic doar ca desi am incercat sa-l salvez, in dimineata aceasta catelul a murit. Cat despre iEmonel si progenitura sa, promit sa va caut si sa dau cu masina peste voi, si sa va las acolo gandindu-ma la copiii care mor de foame in Africa.
In schimb multumesc oamenilor rationali care au stat si au analizat situatia cu capul si cu inima, nu cu tastatura-multumesc ca existati!
Ma duc sa mananc o salata iEmonel!
anoooonimm77 întreabă: