| antonia9206q a întrebat:

Buna seara tuturor, daca mi-am luat un vape si l-am consumat pe tot, plamanii mei se pot"repara"sau vor ramane tot afectati? Eu mai mult, mi-am luat primul vape din curiozitatea de a incerca aroma si am observat ca nu imi place (opinia mea). Insa nu imi voi mai cumpara de acum inainte.Imi mai pot continua un mediu de viata sanatos?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| blackann a răspuns:

Un singur vape nu ti-a afectat plamanii, crede-ma.
E nevoie de ani ca sa te afecteze.
Dar daca nu ti-a placut, sfatul meu este sa nu mai incerci alte arome pana iti place una. Lasa-le.

2 răspunsuri:
| Alina0124 a răspuns:

Această curiozitate poate crea dependență. Nu cred ca te-a afectat semnificativ doar unul, dar asta vei vedea în timp.

| Violleta2022 a răspuns:

Vor ramane afectati, fiindca plamanul nu se reface odata ce anumite celule sunt deja moarte din cauza substantelor chimice inhalate.