N-are nici o legatura. Lichidul nu este toxic pe piele ci in plamani. Este poate ceva psihologic. Ar trebui mers la un medic de specialitate.
Multumesc de raspuns, in momentul cand mi s-a facut prima oara rau citisem pe net ca acel lichid poate provoca moartea si mi s-a taiat firul ). Bafta numai bine.
Ceea ce ai experimentat tu se pare a fii ALERGIE la acel produs chimic pe care-l foloseste tigara electronica!
Uita de existenta acelei tigari electronice si evita sa mai atingi vreodata asa ceva, categoric nu poti fuma, pentru ca risti sa-ti bagi acel chimical in corp si sa faci soc anafilactic, putand chiar sa mori.
Nu cred ca o sa mai ating niciodata acea "prostie" e o posibilitate sa-mi fi profocat probleme la inima?
Este doar subconstientul tau, ai citit eticheta si ai devenit paranoic. Cat timp analizele iti sunt bune, linisteste-te. Iti induci singur stari de panica, dar gandeste-te logic, acel lichid nu mai are cum sa fie in organismul tau, nici pe pielea ta.
Faza e ca si in prezent mai am aceste "atacuri de panica" ( gat uscat, senzatie de nod in gat, palpitatii stari de lesin) care tin aproximativ 40 de minute dupa nu mai am nimic.
Am 15 ani, vapez de 2 ani, dar nu am avut probleme pana acum.
Precizez ca am înghițit, scăpat pe piele și multe altele și sunt ok
Precizez ca fumez electronice profesionale
Deeaandreea9156 întreabă: