| Swoleen a întrebat:

Buna seara tuturor e prima oara cand intru aici si am putine emotii..Am 21 de ani si acum 5 luni am trait o experienta cam neplacuta mi-am cumparat o tigare electronica si am fumat o zi din ea si seara mi-a curs putin lichid pe piele si in cateva minute aveam stari de lesin palpitatii anxietate valuri de cald frig puteam sa jur ca o sa fac infarct am facut controale medicale, EKG-urile au iesit bine si de atunci mi se intampla sa mai aceste crize. am o obsesie sa imi verific mereu pulsul..ma gandesc mereu ca o sa mi se intample ceva daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns daca a mai patit..Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Ai avut o supradoza de nicotina, si acum retraiesti criza in imaginatie, sunt simptome psiho-somatice fara motiv fizic, motivul este psihic. Daca nu erai fumator, unde te manca sa iti iei tigare electronica? Asta realizeaza un om, vapatul?

| Swoleen explică (pentru minrest):

Și parcă nu mai trece de 1 an de zile..La cea mai mica durere oriunde sau ceva deja gândul îmi altele oricum în noiembrie când ajung în tara o sa consult neapărat un psiholog..acele stări de leșin palpitatii au trecut doar e senzația ca mi s-ar întâmplă ceva și de acolo și simptomele fizice presupun