Imi pare rau sa-ti spun dar reactia asta "ma enervez repede din orice si plang" denoat imaturitate!
Iarta-ma, dar este posibil sa nu fii dezvoltata mental complet, ori nu vrei sa accepti realitate, odata ce ai o reactie atat de copilareasca, de copil razgaiat si needucat, care imediat cum nu primeste ce vrea, se tranteste de pamant si urla.
Va trebuii sa inveti si sa accepti realitate ca nu-i totul despre tine in lumea asta, iar ca sa obtii ce vrei, uenori necesita multa munca si mult sacrificiu.
Posibil ca un psiholog sa te ajute, dar va trebuii ca tu sa vrei sa te maturizezi si sa accepti realitate, ca sa incepi sa te comporti ca un adult, nu ca un copilas de 4-5 ani, care urla imediat cum nu i se da atentie, sau nu primeste ce vrea el.
Sigur ca un psiholog te-ar ajuta, doar un psiholog te va ajuta, deci du-te si rezolva problema, altfel nu scapi, du-te cat mai repede.
Pina la psiholog ar fi utile si niste analize generale, pentru ca e foarte posibil ca pana la alte probleme sa ai un imbalans de vitamine/minerale, treburi...
Da, un psiholog sau un psihoterapeut care e specializat in asa ceva. Sportul de asemenea.
Prin observarea mea empatica si analitica, am constatat ca sufletul tau este un tumultum de teroare si ecstaz, un imbalans emotional incert, raspunul meu cu cea mai calda vehementa este ca ar trebui sa consulti un psiholog de urgenta, chiar acum sa-ti faci o programare telefonica la cel mai apropiat psiholog din zona, intrucat, aceasta intrebare postata pe platforma TPU ne depaseste granitele mentale si emotionale, asadar, nu te putem ajuta, o seara minunata draga Ioana.
Hmm NU e problema ca esti razgaiat si needucat.Esti foarte EMOTIVA. E normal-suntem fiinte umane!
SI EU PLANG cand am probleme,si e normal sa plangi! Dar trebuie sa infrunti problemele,nu le lasa sa scape doar nu le arata celor din jur cand plangi,pentru ca dupa o sa te critice cu acest lucru(nu le arata ca esti afectata,adica ca le dai asa o mare importanta persoanelor care te necajesc)
Apropo,SCAPA si DE MEDIUL NEGATIV din jurul tau,de prietenii falsi mai ales(care te fac trista; daca o persoana te-a facut trista intr-un moment si ii mai si permiti sa continue, adica sa te necajeasca, elimina-l, de ce permiti sa ai astfel de oameni in jurul tau?)
,, ma enervez foarte repede,,-pai care-i cauza? Incearca sa iti creezi un mediu placut in jurul tau.TRAIESTE VIATA LA MAXIM ca doar una ai, numai cu persoane care iti vor binele(nu alea care te critica si te supara)
Inspira si expira -lent- cand te supara ceva! Pe mine, personal, ma ajuta e x t r a o r d i n a r de mult!
Apropo, ai grija si la alimentatie.
sper ca am reusit sa te ajut (:
Sanatate!