| Gaby_Gabryela_1981 a întrebat:

Bună seara tuturor! Recomandări de nutriționiști în București care dau rezultate bune și au tarife acceptabile? Menționez că sunt înscrisă într un program de slăbire Herbalife și nu sunt mulțumită. Plătesc 100 de euro pe luna plus faptul ca la 2 zile cheltuiesc cam 200 de lei pentru alimente care îmi trebuiesc și mi se pare foarte mult. Nu sunt de mult înscrisă dar nici măcar 100 de grame nu am slăbit, cu toate ca respect ce mi se impune în dietă. Chiar mi se pare ca e o cheltuială foarte mare ținând cont ca îmi dau doar un regim, în care ma sfătuiesc să mănânc cât de mult pot la o masă, și niște prafuri. Sper că mă puteți ajuta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Conteacteaza-l pe Dragos Vultur (Get fit with dragos vultur pe Fb), iti poate face meniu personalizat, costa 125 de lei cu 5 mese pe zi, zilnic timp de 4 saptamani si chiar da rezultate. Inca 125 lei daca vrei si program personalizat de exercitii.

| romeo78 a răspuns:

Ați făcut analizele medicale înainte de începerea regimului? Ați discutat cu un medic înainte de a vă înscrie la acest program? Fiecare organism are metabolismul său! Dacă nu vedeți rezultate, este din cauza metabolismului și a intrării organismului în regim de apărare contra înfometării. În loc de nutriționist, căutați un medic internist, faceți analize medicale și apoi vă gândiți la o nouă cură de slăbire.
Succes! Dar, contează și psihicul!

| Bondarel99 a răspuns:

Nu mai lua mizeriile alea de Herbalife, îți afectează sistemul nervos. Poți sa citești cărți despre dieta și nutritie și sa le adaptezi in funcție de organismul tău.
Cheia e sa mănânci puțin dar sufiecient cât sa îți iei toate substanțele nutritive și mult sport. Dacă ești o persoana care se îngrasa repede trebuie sa adopți un stil de viața sănătos pentru totdeauna și mai ales sa faci sport.

| Bondarel99 a răspuns:

Iar ca recomandare ar fi Camelia Olteanu.
Desigur ca nutriționiștii nu sunt ieftini dar dacă crezi ca te ajuta poți încerca... însă încearcă și sa te documentezi singura. Dacă vrei sa slăbești cu prafuri scuza-ma dar nu ești pe drumul cel bun. Vrei sa slăbești sau sa te îmbolnăvești?

| Gaby_Gabryela_1981 explică (pentru Bondarel99):

Sunt persoane care mi-au recomandat sa ma înscriu în acest program ce face parteneriat cu Herbalife, probabil au făcut o pentru reclama, m-am convins de ei. Din analizele pe care le am făcut am aflat ca am probleme cu glanda tiroida care mă face asa supraponderala și am încercat sa slăbesc. Într-adevăr, după ce m-am operat de apendicita, în prima săptămână, am slăbit 5 kg dar a fost pe înfometare pentru ca nu mâncam mai nimic. O sa încerc sa aflu mai multe despre Camelia Olteanu

| Bondarel99 a răspuns (pentru Gaby_Gabryela_1981):

Din pacate asa e viata. Unele persoane trebuie sa munceasca foarte mult ca sa dea jos cateva kg. Eu daca mananc putin mai mult ca de obicei si nu fac sport imediat pun pe mine. Daca e vorba si de o problema de sanatate in niciun caz nu ar trebui sa mai apelezi la produse artificiale, ci sa mergi la un nutritionist care sa iti recomande un stil de viata adaptat organismului tau. Sunt mai multe grupuri pe Facebook despre diete si stil de viata (de ex "fix la fix"). Intra pe acolo si cere recomandari de nutritionisti.

| Gaby_Gabryela_1981 explică (pentru Bondarel99):

Mulțumesc mult!