| marymaryanne a întrebat:

Buna seara tuturor.va rog din tot sufletul sa ma ajutati cu o problema.sotul meu se confrunta cu o problema de care eu nu mai rezist sal mai vad asasadmi se rupe sufletul.cryingare nasul infundat de vreo 2 luni, stranuta continuu va rog spuneti-mi ce pot face va rog din suflet sa-mi dati cat mai multe raspunsuri.sa nu-mi ziceti sa merg la medic caci am fost si iau dat numai prostii.mentionez ca suntem in italia iar medicul pe care il avem noi nu prea se preocupa de pacienti.asta este.noi mai avem 3 saptamani si vom merge in romania iar acolo se va duce la medic sa il vada, dar pana atunci am nevoie de un sfat ceva care sa pot face ceva pentru ai desfunda nasul. le multumesc din tot sufletul celor care imi vor raspunde. o seara placuta va doresc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| myhay144 a răspuns:

E un fel de alergie presupun, daca ii curge nasu dar mai mult asa ca apa, si stranuta mereu are un fel de alergie ca racit nare cum sa fie si eu am trecut prin asa ceva, cel mai bun medicament e Bronhovaxone, e vreo 40 euro in italia, in romania costa mai mult, dar se ia intr-un anumit mod, nu se ia vara, se ia cate 10 pe luna timp de 3 luni dupa care pauza si iar inca 3 luni, si se ia in lunile cu R adica Septembrie Octombrie Noiembrie, decembrie si ianuarie pauza si iar in Februarie Martie aprilie, acest medicament te ajuta si la alergi si sa nu mai racesti asa repede te intareste e foarte bun dar si scump, eu l-am incercat tot asa ma lasa o zi 2 si ma lua iar curgea nasu si stranutam dar acum mi-a trecut. sper ca ti-am fost de folos

3 răspunsuri:
| Sin a răspuns:

Alergie sau nu se poate acomoda cu mediul si umiditatea din aer.

| marsat a răspuns:

Ceaiuri fierbinti din trifoi rosu sau urzica; pentru episoadele de stranut fara nici o cauza aparenta se pot prescrie Arsenicum album, Sabadilla, Euphrasia, Allium cepa sau Dulcamara; extract derivat din scoarta stejarului alb – quercus alba. Sper sa iti fie de folos daca reusesti sa faci rost de aceste plante.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi vorba de rinita alergica, se poate admnistra un antihistamini,