| Harapciuc_Mihaela_Si_Vasile_1975 a întrebat:

Urinez des si mult; iau de luni sumetrolim si uractiv forte dar parca mai mult urinez; sunt panicata; nu stiu ce sa mai fac; ma m saturat; mentionez ca acum vreo 3 sau 4 luni mi-a iesit E coli si am tinut tratament cu ciprinol si apoi sumetrolin; rinichii erau in regula la fel si ureea si creatinina. Ce sfaturi imi mai puteti da? Posibil de la uractiv sa urinez mai des? Multumesc frumos!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Uractiv creste fluxul si frecventa urinarilor. Nu suparator, dar o poti sesiza daca urmaresti cu atentie acest aspect.

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, de la uractiv urinezi un pic mai des. Daca ai intr-adevar poliurie, ai avea nevoie de o testare a glicemiei.

| Harapciuc_Mihaela_Si_Vasile_1975 explică (pentru Brigaela):

Multumesc frumos! pe prospect scrie ca elimina apa din organism prin creșterea fluxului urinar; am intrebat farmacista și mi-a spus câ nu trebuie sâ urinez de la medicament; nu mai inteleg nimic; glicemia am facut o acum doua luni si era normalâ. Multumesc Doamna Brigaela!

| Brigaela a răspuns (pentru Harapciuc_Mihaela_Si_Vasile_1975):

Uractiv creste fluxul si frecventa urinarilor. Nu suparator, dar o poti sesiza daca urmaresti cu atentie acest aspect.