anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, va cer din nou ajutorul:Am facut toate analizele si suntem(eu si sotul meu) ok pentru un bebita.Problema este in felul urmator,am toate simptomele unei femei gravide(varsaturi,pofte,mi sa marit pieptul,burta destul de vizibil,somnolenta, stari de nervozitete, etc)am facut eco si mi s-a spus ca inca nu vede nimic si sa repet controlul dupa ce imi vine iar CM, astept 2 saptamani si iar la control.mentionez ca in ultimele 6 luni CM.a fost regulat la 28 zile.De ce nu a vazut nimic la ecograf si mai mult testul de sarcina a iesit negativ? va rog sa-mi raspundeti.Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este posibil sa ai ceea ce se numeste o sarcina isterica: iti doresti foarte mult sa fii insarcinata si iti induci simptome de gravida. Am trecut si eu prin asta si stii cum mi-am dat seama? Ca mi se parea ca am burta mai mare, desi in primele doua luni de sarcina unei femei gravide nu-i creste burta.
Totusi, daca testul si ecografia au fost facut prea devreme (testul inainte de 7 zile de intarziere a menstrei, ecografia inainte de 21 de zile de intarziere a menstrei), le poti repeta cand ajungi la intervalul respectiv.

| onasis1961 a răspuns:

Efectul prelungit al anticoncepţionalelor.Mai aşteaptă 1-2 luni!

| Octavian26 a răspuns:

Iti recomand sa te interesezi in asa zisele "sarcini prost asezate"! Intreaba medicul ginecolog despre aceste sarcini!

Succes!