Bună.
Soluția este să-ți faci o foarte bună încălzire și se face progresiv pentru un randament bun! Antrenamentele se fac zilnic.
Succes.
Pa, pa.
Pune-ti la degete cativa plasturi.Incearca sa mai favi o pauza...pentru ca alta solutie nu cred ca este. Ti am zis ca poti incerca cu plasture si dupa iti pui manustile de fitness si presupun ca nu te vor mai durea asa de tare!:X
Pai incearca progresiv. Saptamana asta faci 5 tractiuni pe zi, urmatoarea faci cu 2 mai mult si tot asa (am dat niste numere ca exemplu). Cu timpu' vei putea sta mai mult.
Eu pateam asta din cauza batailor. Ia o pauza de cateva zile, odihneste-ti mainile si plamele apoi incearca din nou cu un burete pus pe bara, va fi altfel. Succes!
Incearca sa folosesti o bara subtire ca sa poti face mai multe. si daca te dor mainile incearca sa mai faci si pauze probabil ca obosesc muschii.
Incearca sa stai agatat/a cat poti tu de mult. Fa asta de cateva ori pe zi si ai sa vezi ca pe viitor vei putea sta mai mult timp agatat/a. Nu uita. Exercitiul e mama invaturii (nu stiu daca se potriveste da totusi). Daca chiar te dor foarte tare ar fi cazul sa mergi la un doctor. Poate sunt articulatiile. Bafta la tractiuni
FCatalinf întreabă: