Incearca sa faci niste analize de alergologie si spirometrie, fiindca s-ar putea ca dupa infectie sa fi ramas cu un astm bronsic. Am avut o colega care se plangea de acelesi simptome ca tine dupa o viroza urata si a tusit mereu cred ca vreun an si jumatate pana a mers la medic si a primit niste antialergice si un puf pentru astmatici. Dupa vreo 6 luni de tratament a scapat de tuse si de tartament.
Cred ca cel mai bine ar fi sa iti faci un exudat faringian. Bronhoscopia e mai greu de suportat, asa ca, desi ar arata cum arata laringele tau, inca nu e de facut. Doar daca exudatul faringian ar iesi normal atunci poate ar fi recomandata.
Cel mai bine ar fi sa mergi la un ORL-ist.
Datorita modului cum apare ar parea ca este o problema cu corzile tale vocale, sau laringele. Cel mai probabil o infectie (o inflamatie fara infectie e putin probabila).
Ce antibiotic ai luat?
Siropurile sunt in special pentru cauzele faringiene sau pulmonare a tusei. Iar antibioticele, e important ce ai luat, ca nu toate merg pe ce ai tu.
Eu iti dau un sfat simplu de aplicat, intr-un pahar de lapte fierbinte, pune o lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar si bea-l seara inainte de culcare, cu acest leac se tratau oamenii inainte de a apare moda medicamentelor si avea un efect garantat impotriva tusei. Iti doresc succes si multa sanatate.
Carmen133 întreabă: