anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog frumos sa imi dati un sfat in legatura cu o anumita problema. De cateva zile am o stare destul de urata, parca "nu ma simt" si lucrurile pe care le fac sunt facute mecanic, si vad totul in ceata...aud lumea din jurul meu, vorbesc fara probleme, dar pur si simplu parca nu as fi eu! Nu stiu daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva, este o problema serioasa zic eu, la medici am fost si nu totul e in regula, insa urmeaza sa ma duc si la un psiholog. Totusi, NU cred ca este vorba de anxietate, parca citisem undeva ca ar fi niste "goluri de gandire", dar nu stiu daca coincid cu starea mea!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| trisoru a răspuns:

E exact ce am eu...se numeste Stare de anxietate, multi au zis ca nu e (medici) insa aia e + lipsa de calciu sau o usoara anemie, du-te la control, eu luam tablete (magneziu B6) BAFTA

1 răspuns:
| Wildwlves a răspuns:

Merci de raspuns! E o stare oribila...