| rozelor a întrebat:

va rog, nu ocoliti intrebarea mea, prietena mea a facut histerectomie totala cu anexatomie bilaterala si a facut citohormonal+ex cito BP iar rezultatul este evaluarea frotiului; satisfacator pentru evaluare; flora nespecifica; evaluarea hormonala-frecvente celule pavimentoase intermediare, rare celule superficiale dispuse in placarde frecvente, plicatinore frecventa IK=38%, IE=34%, IO=23% Diagnostic citologic final- frotiu cu aspect de menopauza si rara flora nespecifica, negativ pentru leziuni intraepiteliale; citodiagnostic BP clasa II, spuneti-mi va rog e cancer sau e predispusa la cancer? ce inseamna rezultatele? multumesc, multumesc, multumesc, sa va dea Dumnezeu multa sanatate!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este cancer si nu are absolut nici o modificare precanceroasa. Nu este predispusa la cancer. Are o infectie minora, dar nimic ingrijorator.