| dgujikg a întrebat:

Buna seara, va rog sa ma ajutati cu o intrebare.Este o intrebare serioasa si rog foarte serios ca cei care nu se pricep sau nu stiu despre ce e vorba sa se abtina.In urma cu 10-11 ani am suferit o operatie de indepartare a unei parti din glanda suprarenala din cauza unui feocromocitom.Astazi a inceput sa ma doara in partea dreapta in spate(pe partea dreapta am operatia.Mentionez ca am facut efort in ultima vreme si chiar cu o zi inainte.Nu am nevoie de raspunsuri gen:"Du-te la un medic".Stiu ca asta trebuie sa fac.Ceea ce vreau sa stiu este ce poate fi aceasta durere. Poata fi o piatra la rinichi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Miitzuu a răspuns:

1. Ori ai ceva pietre sau nisip
2. Ori este o problema cu operatia (gen sa nu se mai inchida, ceea ce ar fi nasol)
3. Altceva care nu imi trece prin cap

Sanatate multa si ai grija de tine