| Stamate_Iulia_1990 a întrebat:

Buna seara va rog sa-mi scuza-ti categoria. Bun, ieri m-a deochiat cineva toate cele 5 chibrite sau dus in jos (acel om se uita la mine, era batran, si dintr-o data m-au luat caldurile si durerile de cap) deci de 2 zile ma doare capul..tot capul! cand ma pun pe perna asa bine e, ce sa fac am luat algocalmine dar nimic, poate fi de la deochi? [intotdeauna ma gandesc la ceva rau, tumoare, doamne fereste!]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cu aghiazma, ca asa mi-a trecut si miehappy si nu te mai gandi la rau ca nu-ti mai trece deloc deochiul. ocupa-ti timpul cu altceva

| SebastianCMT a răspuns:

Poate sa fie si asta, sfatul meu e sa te duci la 2 persoane 1.docturul si 2 popa. Docturul iti va spune ce sa faci, iar popa iti va zice o rugaciune.