Antibioticele sunt cu totul altceva nu si pentru ingrasare.
La mine cand vreau sa ma ingras folosesc multa vitamina C, aceasta imi da pofta de mancare eu fiind mai mult endomorf cu accente de mezomorf ma ingras usor si slabesc usor. Avantaj pentru care am fost sportiv multi ani.
La tine este cu totul altfel situatia.
ai incercat cu calorii multe sa te ingrasi? si fara pastile/suplimente de niciun fel?
De ce nu mergi iarasi la sala dar nu sa te indopi cu creatina ci sa iei de data asta un complex format mai mult din carbohidrati + proteina, dar concentratia de carbo sa fie la tine baza!
Pastile pentru ingrasat eu unul nu cunosc dar exista sunt sigur si astfel de minunatii, prima data un amic din Italia a luat ceva de acolo, in 1 an de zile dintr-un slabanog s-a facut ditamai umflatul, omul stiu ca facea si sport de contact MMA, se batea in cusca la amatori
Sa iti zic sincer nu imi amintesc ce a luat el mi-a zis scurt ca ceva de acolo de la o farmacie, dar nu am idee ce si cum si-a procurat asta, adica cu reteta de la medic, fara reteta...
Antibioticele nu sunt pentru ingrasare!
https://www.reginamaria.ro/......inistreaza
Antibioticele nu ingrasa.
Mananci trei mese pe zi? Mananca mai multa miere de albine. Iar ca "medicament", ia vitamine. Alea or sa te ingrase de ai sa ne intrebi cum sa slabesti.
Eu din cauza vitaminelor luate fara sa stiu (mi le-a strecurat medicul in perfuzii) am obezitate si nimic nu ma mai ajuta. Nici foamea, nici sportul.
Te ajut cu mare drag sa te ingrasi. Scrie-mi pe whatsapp la nr +40743649045 daca te intereseaza subiectul.