anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vin cu o intrebare la voi. De 2saptamani mi-au iesit pe corpul penisului mici puncte albe pe mijlocul inelului iar cateva care par sa fie lipite intre ele putin mai jos. Precizez ca nu am intretinut raporturi sexuale de curand si nu pot merge la medic acum nu sunt in tara si cu pandemia asta nu prea pot face mai nimic. Nu ma dor, nu ma jeneaza in nici un fel doar ca estetic nu imi plac. Ceva raspunsuri aveti idee despre ce poate fi vorba? Ati mai avut problema asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| gabriel2004o a răspuns:

Spala-te cu ceai de musetel iar daca nu dispar atunci asteapta pana se termina pandemia sa vezi ce ai

| Stokyurss a răspuns:

O sa crească mai mari, dar nu o sa te jeneze. Încearcă sa te speli mai des, și îți recomand și canesten la spalare

| IulianA1990 a răspuns (pentru Stokyurss):

O sa creasca mai mari? pai ce sunt mai exact?

| sokar a răspuns:

E posibil sa ai o boala cu transmitere sexuala, daca e vorva de sida/hiv e de preferat sa consulti un medic deoarece acum inca poti urma un tratament, daca stai prea mult iti vor disparea si vei avea HIV.Ce am zis se aplica doar daca ai asa ceva.

| IulianA1990 a răspuns (pentru sokar):

Din cate am citit hiv prezinta alte simptone si nu apare nicaieri ca de la hiv sa iti iasa cateva puncte albe pe penis

| IulianA1990 a răspuns (pentru sokar):

Primele simptome ale infectiei cu virusul HIV apar la una sau doua luni de la momentul infectarii. Acestea pot fi febra, dureri de cap, stari continue de oboseala fara un motiv anume, glande limfatice inflamate si iritatii la nivelul pielii, dureri în gat, ulcer bucal sau genital, transpiratii în timpul noptii si diaree. Iar eu nu am avut relatii sexuale cu o persoana de un an si jumatate.

| IulianA1990 a răspuns (pentru IulianA1990):

Si nici nu am prezentat nici una din simptomele de mai sus...