| Usefulaid a întrebat:

Buna seara! Vin si eu cu o intrebare si sper din suflet sa ma ajutati cu un sfat. Am avut cateva palpitatii la inima cand stateam in picioare acum cateva luni si m-am cam speriat deoarece mereu cand spalam vasele si stateam in acea pozitie mi se zbatea muschiul acolo. Am fost la un cardiolog care nu vorbea prea mult si am avut un atac de panica, eram super speriata si automat mi-au crescut toate alea, aveam pulsul 100 si ceva si tensiunea 14, dar stiu sigur ca toate astea din cauza sperieturii, deoarece cand am ajuns acasa era totul ok si la normal ca de obicei (deoarece am tensiometru) si imi luam tensiunea si pulsul frecvent. El mi-a spus ca am palpitatii de la lipsa de electroliti si am si o trahicardie sinusala (de fapt era atacul meu de panica). Mi-a prescris sa iau concor cor 2, 5 mg. Ei bine, am inceput sa iau doar jumate de 2 luni in fiecare dimineata, adica 1.25. Ideea este ca uneori ma simt prea moale de la ea deoarece e tensiunea 10 si eu o aveam 12. Nu am mai ajuns la doctor sa-i spun ca nu am luat 2. 5 pentru ca imi recomandase mult prea mult pentru nimic, nic macar nu ma intrebase ceva, mi-a prescris reteta doar pentru ce a vazut el in prezent, o simpla sperietura. Ideea e ca nu am mai ajuns la el si toata lumea imi spune ca concor cor nu trebuie intrerupt brusc, as vrea sa iau jumate din acea jumatate si usor usor sa nu o mai iau deloc. Se poate intampla ceva daca incep si iau si mai putin decat luam ca sa o anulez treptat? Sau pentru cat de putin luam merge sa nu o mai iau deloc dintr-o data?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Această întrebare este bine să o pui unui medic și să nu te bazezi pe răspunsuri primite aici. Un tratament nu se întrerupe brusc.

| Eusebiu_Seven_1996 a răspuns:

Salut! Ai găsit rezolvarea? Întreb fiindcă mă aflu cam în aceeași situație. Mie mi s-a prescris doar la nevoie când simt ca mi-o ia pulsul razna (am atacuri de panica)

| Usefulaid explică (pentru Eusebiu_Seven_1996):

Hei. Lasa mi instaul tau sau un contact sa ti povestesc

| Eusebiu_Seven_1996 a răspuns (pentru Usefulaid):

Instagram: seven.o.c.b