| MirelIulian1314 a întrebat:

Bună seara vin și eu cu o problemă să zic așa săptămâna trecută mai precis sâmbătă am mâncat un mujdei de usturoi la care mi s-a declarat o durere în partea stângă sub coastă, de atunci și până acum mă tot simt aiurea(gaze intestinale, greață, lipsa poftei de mâncare și constipație) am fost și la urgență acolo nimic concret. Dacă ați pățit sau dacă v-ați regăsit sau ceva în ceea ce am zis eu și mă puteți ajuta ar fi de mare folos, sunt și o fire mai anxioasa, mă găsesc la tot felul de rahaturi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Nu, cand am asemenea proleme dupa ceva mancare, fac o scurta dieta de 3 zile:
- prima zi - nu mananc nimic, beau ceai de musetel (fara zahar), iar seara mananc o feliuta de paine usor prajita, inmuiata in ceai.
- a doua zi incep cu mancaruri foarte usoare: mere razuit cu biscuiti razuiti, la amiaza o supa usoara delegume, iar seara un iaurt sau lape acru /batut, cu 2-3 biscuiti
- a treia zi incep sa mananc mai "normal", dar fara prajeli si fara carne uscata (carnat, salam, slanina, etc.)
- cu incepere din a patra zi, incet-incet revin la meniurile obisnuite.

O astfel de curatare face oricand bine stomacului, dar si intregului organism!

| MirelIulian1314 explică (pentru Bula):

Deci și tu ai trecut prin așa face sau ai avut altceva?

| Bula a răspuns (pentru MirelIulian1314):

Da, am avut si eu asemenea probleme si totdeauna procedez astfel.

| darrio2007 a răspuns:

Nu ai nimic. Va trece cu timpul, daca eviti mujdeiul.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la gastroenterolog sa te consulte ei si vezi ce spun ei si ce analize si investigatii ecografii abdominale mai ai de facut. Nu este de la mujdei clar, ai tu altele care sau acumulat si asta a fost.

| MirelIulian1314 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu am scris corect dar forumul m-a corectat de acea a scris asa

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru MirelIulian1314):

Autocorectorul am inteles

| gabicoo a răspuns:

La gastroenterologie trebuie să mergi.

| MirelIulian1314 explică (pentru gabicoo):

Asta încerc să fac dar c-am greu cu programările.

| Cresta a răspuns:

Cine ti-a declarat asta? Cum te gasesti la tot felul de rahaturi, nu e de mirare. Nu da vina pe "autocorector". Telefonul iti sugereaza niste cuvinte, nu le inlocuieste pe cele scrise de tine.
Usturoiul nu este suportat de toata lumea. Iar daca ai mancat si mult, iata problemele. Mergi la gastroenterologie si fa un control.