| StefanAndrei99 a întrebat:

Vineri am fost operat de fimoza si in ziua in care m-au operat, m-au trimis si acasa.
M-au pus sa-mi schimb singur bandajul acasa, dar nu reusesc si ma doare cand pun altul.
Ce fac?
Maine vreau sa ma duc sa ma panseze ei.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

NU mi se pare normal asa ceva. Nu ai cum sa te pansezi singur! Nici macar nu e igienic. Ce naiba, chiar nu mai exista medici normali si bine pregatiti in tara asta? Mergi maine la spital! Sanatate!

| AdyParaschiv a răspuns:

Eu zic sa te intorci inapoi in acel spital in care te-a operat, si sa le spui sa te interneze pana ti-se vindeca rana. ca tu singur nu poti sa i-ti pansezi locul... consulta un medic neaparat! a da. cati ani ai?

| StefanAndrei99 explică (pentru AdyParaschiv):

17 ani, nu suport sa stau in spital, ma deranjeaza acea branula, crezi ca nu o sa mi-o puna daca le cer?
La operatie doctorii mi-au zis ca am primit nota 10 dupa ce m-am trezit din anestezie am mers singur la baie, nu am ametit, nu nimic.
Singura problema este ca nu ma pot pansa singur pentru ca ma doare.