| roxanaroxy848 a întrebat:

Buna seara... vreau sa va intreb de ce ma inteapa burta si imi curge sange din vagin..nu mult.dar imi curge..si tin sa mentionez ca ciclul menstrual ar trebui sa-mi vina dupa 20 incolo si astazi suntem in 12 si eu l-am avut mereu regulatstraight face? credeti ca e vreo infectie ceva? Dau fundita:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Tommitza a răspuns:

Ori e o infectie, ori ai "racit" la ovare, ori e pe baza de stres sau o schimbare drastica de metabolism. Cel mai bine e sa consulti medicul. Fa o ecografie neaparat si poate si niste analize generale, asa, preventiv. Oricum, nu strica sa le ai facute, chiar daca nu ai nimic. Multa sanatate!

6 răspunsuri:
| Fluture a răspuns:

E posibil sa fie o simpla raceala. Daca durerile persista e indicat sa mergi la medic!

| Azµre a răspuns:

Pui mâna și te duci de urgență la medicul ginecolog, ceea ce ai tu poate fi o metroragie cauzată de o înfecție sau altceva. De urgență la medic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la ginocolog!

| EvaneSScence a răspuns:

Ti-e frica sa mergi la doctor? Daca iti curge ca la ciclu poate a venit neregulat, dar tot ce e sub 21 de zile se considera hemoragie, asa ca totusi du-te la doctor!

Răspuns utilizator avertizat
| DiiiaDy a răspuns:

Nu este neaparat o problema happy ciclul ti se poate deregla si din cauza vremii mie imi venea cand era cald la inceputul lunii iar cand a venit iarna mi s-a dereglat si a inceput sa-mi vina la sfarsit!