Cu siguranta trebuie sa mergi la un psiholog sau pshiatru, din ce zici ai ceva anxietate/ atacuri de panica, gasesteti alte ocupatii, tehnologia ne innebuneste, pe vremuri erau spitale de psihiatrie 2-3 pe judet, acum sunt mult mai multe si sunt pline, conteaza sa iesi din casa sa te plimbi, sa te vezi cu prietenii, iti recomand sa stai de vorba cu cineva bolnav cu adevarat sau cu cineva fara adapost si sa iti dai seama ca alea sunt adevarate probleme, ok si tu ai o problema dar depinde doar de tine sa o depasesti. succes
Am citit tot, ai ceva anxietate, du-te la un psihiatru si spune problema, asa se manifesta, frica de boli, tot felul de ganduri, somatizari chiar, adica dureri si simptome de boli fizice desi ele nu exista.
Faptul ca stai acasa nu conteaza, un om sanatos se simte bine oricum ar fi, asta nu e o scuza. Normal ca e mai bine sa ai mai multe preocupari, socializare, dar nu acolo ar fi cauza. Sute de mii de evrei la Auschwitz erau morti de foame, batuti, stateau inchisi in mizerie si tot au iesit sanatosi de acolo aia care au scapat dupa ani de zile, dar erau sanatosi ca lumea, deci la tine e parfumel ca stai doar pe telefon.
Oricum medicul va decide sigur ce si cum, inclusiv daca e cazul de psiholog, daca te duci invers adica in primul rand la psiholog nu e bine, ca multi nu trimit omul la medic in caz ca este cazul, iar asta nu e bine pentru ca problema s-ar putea agrava, insa medicul stie sigur daca e cazul de psiholog sau si de psiholog si de tratament.
Cand anxietatea vine, ii rupe si pe aia care fac orice, daca vine mai tare, asa apare fie lent, la unii chiar apare brusc si la o petrecere fiind sau undeva okey.
Dar de ce stai acasa?! Nu ai scoala? Cum de stai in casa de dimineata pana seara? Ar fi trebui sa fi clasa 10-a.
Nu ai prieten, prietene? Nu socializezi?
Deci la medic mai repede, sa nu se agraveze problema.
"am fost la medic. mi-a prescris pentru stomac pastile, pentru durerile foarte mari pe care le aveam la cap din cauza curentului."
Deci, pentru durerile foarte mari pe care le aveai la cap ţi-a prescris pastile pentru stomac?
Vai nu fă prostia să devii credulă la tot ce scrie pe net.Aşa a devenit mama mea şi acum are tratament pentru depresie, nu cred ca va trece vreodată.Ne gândim după aia prea multe în lipsa de ocupaţie, şi mult contează cei 7 ani de acasă.Of! Sănătate
Deeaandreea9156 întreabă: