| Denysa-Myhaela a întrebat:

Buna Seara! Vreau si eu sa ma duc la sala de forta mai multe pentru a da jos din burtica e recomandabil sa ma duc la o sala de forte pentru a da burtica jos?; sau mai mult fac muschi? Vreau si eu niste pareri, sfaturi sau de ce nu din propria exeperienta a voastra in legatura cu datu burtici jos:d.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| micurutza2005 a răspuns:

Deci daca mergi la sala de forta ai sa faci in plus si o masa musculara mai mare deci acolo merg mai mult baietii. pentru a da jos din burtica trebuie sa faci foarte multe exercitii bazate pe grupa abdominala exercitiile pilates sunt bune si nu sunt greu de facut (gasesti variante pe net )poti sa le faci acasa. apoi trebuie sa umbli la alimentatie putin sa reduci cantitatile de la toate si de la dulciuri sa bei mai multa apa plata sa nu mai mananci dupa ora 19maxim nimic eventual un pahar de lapte sau un fruct daca nu mai poti de foame. trebuie sa slabesti normal treptat nu cu diete severe si nu prin infometare sa nu faci asta pentru ca daca nu mananci vei slabi dar nu sanatos vei slabi din puteri din vitamine si alte necesitati ale corpului, iar cand vei manca se va pune foarte repede inapoi si dublu deci mananca tot ce vrei dar in cantitati cat se poate de mici cu reducere a dulciurilor si grasimi si etc.sa nu lipseasca lactatele si fructele si legumele zilnic, supe multe si salate, dar sa nu rabzi foame sa nu mananci toata ziua nimic si cand mananci sa fie de toate si mult ca nu rezolvi nimic sa ai mesele cat mai regulate si dimineata sa mananci cel mai mult si mai variat cam astea sunt niste principii dupa care m-am orientat eu si in 2-3luni am slabit 7kg si 9cm din talie. a si am mai pus o centura abdominala de masaj care m-a ajutat cu vibratiile ei mult in scaderea in cm.si toate astea fara sala speciala si foarte mare efort sa ma epuizeze nu am facut deci incearca si tu asta inseamna sa schimbi putin metabolismul prin scaderea cantitatilor la mancare adica scaderea caloriilor pe zi din meniul tau.pentru ca si eu inainte rontaiam de toate la tv.sau intre mese si mancam mult odata deci luam multe calorii in corp si nu le ardeam prin nici un efort acum mananc cam cat si consum pe zi deci nu mai multe decat e necesar pe zi la efortul care il depun adica eu nefacand sala sau altceva nu trebuie sa mananc atatea calorii decat raportat la efortul fizic din fiecare zi pe care il depun, deci succes.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Eu am avut, am si voi avea. Cand mai mare, cand mai mica.
Iar ca sa fie mai mica, sport, alergat, abdomene si mancare hipocalorica.

| kiske a răspuns:

Le faci pe ambele si slabesti si faci muschi happy

| Bishop a răspuns:

Du-te la sala de fitness, acolo e un instructor care o sa te puna sa alergi, sa faci abdomene si la aparatewinking

| Gabystelistu95 a răspuns:

Fa abdomene.

| alexutzu00791 a răspuns:

Abdomenele iti fortifica burticahappy, cel mai bine e sa alergi, si mult efort fizic oricare ar fi el, succes la slabit

| kiki_1173 a răspuns:

Ti-as recomanda mai bine sa te trezesti diminiata 6-7 si sa alergi cit mai mult
e mai bine asa
cred

| adriana75 a răspuns:

Aceeasi problema ca si tine am avut-o si eu.Depinde de ce job ai, pentru ca in cazul meu nu am timp de sala, de fite si am comandat LegMagic care culmea, spune ca iti face coapsele super dar eu iti spun sigur ca nu doar fundul si picioarele ci si burta si bratele iti lucreaza.Eu sint foarte multumita, burta a scazut considerabil si altul e tonusul meu general...cate 60 de exercitii fac seara, adica vreo cinci minute.