Cafeaua ajută creierul să se concentreze. Ridică umorul, întăreşte imunitatea. Este foarte bine o cafea pe zi, dimineaţa, dar niciodată pe stomacul gol. Mănâncă măcar un biscuite/o felie de pâine/o banană. Evită, pe cât posibil, cafeaua de la maşinile automate. Conţine foarte mult zahăr şi alte substanţe chimice.
Buna, nu cred ca are nici un efect negativ. Eu beau 2 cafele pe zi, uneori chiar 3. Asta nu inseamna ca recomand consumul excesiv, dar daca nu simti ca te deranjeaza, ca iti face rau, e in regula.
Chiar azi am scris o lectie despre asta
Cafeaua contine cofeina, iar cum au spus si altii in cantitati mici ajuta creierul sa se concentreze si iti da un plus de energie.
Daca o bei in cantitati foarte mari(gen cum bei coca-cola cu paharele nu cu ceasca, pot aparea mutatii la unele gene din corp.Deci in cazul tau.cafeaua nu poate dauna.
Sper ca te-am ajutat
Pentru tine baiat de 17 ani sa doarma 8 ore si 10 min. staruite sa bei cafeaua minimum cu 4 ore inainte de a te culca.
1 pe zi nu are atât de mari consecințe, asta dacă știi că nu suferi de tensiune arterială.