La varsta ta, poti da jos extrem de usor, daca: mananci fara: paine, cereale, paste, fara sucuri, fara dulciuri si facand bineinteles SPORT!
Esti prea mic sa mergi la sala, sau ai tai nu au bani: iesi dimineata la alergat cate 4-5km/zi si te asigur ca intr-o luna poti da jos si 6-7kg.
Multumesc. o sa incerc sa fac asta. sucuri, paine, cereale, sucuri, dulciuri, ulei, etc nu beau/mananc. doar la faza cu alergatu voi incerca. ai fundita. mersi frumos.
Esti in crestere,dietele nu sunt ok la varsta ta,fa sport, lasate de dulciuri si pizza si alte aiureli, manca carne, multe supe, ciorbe legume
Pai asta fac. mananc fiert tot, doar carne de pui, nu mananc pizza, dulciuri. eu oricum nu ma omor cu pizza si dulciuri.
la varsta mea nu-mi place cum arat.
vreau sa stiu daca e bine ce vreau sa fac. daca ma ajuta aceasta dieta. sport o sa incerc sa fac mai des, nu prea am timp.
Nu evita fructele si legumele, ai doar 13 ani abia acum incepe pubertatea, cel mai important este inaltimea cand vine vorba de fete, apropo fa flotari cat mai multe, genoflectiuni, ridicari la bara sunt gratis nu costa nimic
dobrin1019 întreabă: