Nu vreau sa bat un apropo, dar Patrik Ekeng asa a murit pe teren, din cauza problemelor de inima. Revenind, in primul rand cere-i lamuriri de ce nu ar vrea sa te lase si da-i niste argumente bune, gen ca nu stai toata ziua in casa, ca vrei sa intri intr-un colectiv, ca e un hobby, ca nu vrei sa-ti pierzi vremea cu statul degeaba, ca te pasioneaza etc, apoi demonstreaza-i in mai multe randuri ca esti apt fizic si ca nu obosesti usor, ca esti rezistent
Multumesc. dar am incercat treaba cu alea. a spus ca asta pot face si afara. (nici nu e loc aici, eu vreau la teren) nu stiu ce sa-i mai spun. asta cu rezistenta, o sa o incerc cand voi fii mai slabut nu stiu cum sa o fac sa-mi spuna ca o sa ma duca. am incercat sa-i spun ca imi place, sa-mi faca pe plac cu asta, cu tot ce mi-a venit in minte. imi tot spune ca ma duc degeaba si ca asta pot face si afara. :/
Si nu vreau raspunsuri de genul '' o sa-ti pui sanatatea in pericol, nu trebuie sa te duci, bla bla'' stiu si eu despre ce este vorba. dar am voie. vreau sa-mi spuneti cum o pot convinge pe mama. sa-i spun cv ce va vrea sa ma duca. nu altceva. mersi.