| mousesipc123 a întrebat:

Buna seara/ziua TPU! am si eu o intrebare legata de fotbal. deci, sa incepep de la inceput. Cand eram mic, (2-3 luni de la nastere) am avut o problema la inima. (valva dilatata sau nu mai stiu cum) am fost la control de atunci pe fiecare an, a ramas la fel. dar treaba e ca eu am voie sa fac sport. big grin dar mama spune ca nu mult si eu cred ca acolo nu e asa mult pe cum gandeste ea. si daca e, cred ca o pot duce pana la capat. Si acum, sa inceem cu intrebarea. Am 13 ani si vreau sa ma duc la antrenamente de fotbal (juniori) si mama nu prea vrea sa ma duca ca cica o sa am probleme cu colegii. (nu ma prea intelegeam bine cu ei) Spune ca degeaba ma duc, ca nu ma ajuta cu nimic, ca nu o sa ma inteleg bine si nu sunt de astea. Cum o pot face pe mama sa vrea sa ma duca? is in dieta deocamdata. am mai fost si atunci am obisit un pic dupa 2-3 ture de teren. (eram grasut) acum am mai slabit. (am 61kg) inca is in dieta. pana la vara, o sa slabesc cat trebuie si vreau sa ma duc atunci. cum o pot face sa vrea? credeti ca ar fi bine sa ma duc? astept un raspuns sincer! am 13 ani si 1.60. va multumesc. o seara/zii buna.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| HeliosMetal a răspuns:

Nu vreau sa bat un apropo, dar Patrik Ekeng asa a murit pe teren, din cauza problemelor de inima. Revenind, in primul rand cere-i lamuriri de ce nu ar vrea sa te lase si da-i niste argumente bune, gen ca nu stai toata ziua in casa, ca vrei sa intri intr-un colectiv, ca e un hobby, ca nu vrei sa-ti pierzi vremea cu statul degeaba, ca te pasioneaza etc, apoi demonstreaza-i in mai multe randuri ca esti apt fizic si ca nu obosesti usor, ca esti rezistent

| mousesipc123 explică (pentru HeliosMetal):

Multumesc. dar am incercat treaba cu alea. a spus ca asta pot face si afara. (nici nu e loc aici, eu vreau la teren) nu stiu ce sa-i mai spun. asta cu rezistenta, o sa o incerc cand voi fii mai slabut big grin nu stiu cum sa o fac sa-mi spuna ca o sa ma duca. am incercat sa-i spun ca imi place, sa-mi faca pe plac cu asta, cu tot ce mi-a venit in minte. imi tot spune ca ma duc degeaba si ca asta pot face si afara. :/

| mousesipc123 explică:

Si nu vreau raspunsuri de genul '' o sa-ti pui sanatatea in pericol, nu trebuie sa te duci, bla bla'' stiu si eu despre ce este vorba. dar am voie. vreau sa-mi spuneti cum o pot convinge pe mama. sa-i spun cv ce va vrea sa ma duca. nu altceva. mersi.