Da, asta este un simptom de Covid 19. Du te și fa ți un test și pregătește te psihic de un răspuns cum ca testul este pozitiv.
Cand esti bolnav cred ca si au pierdut cateva milioane de oameni nu? Cand trece efectul bolii iti revin
Trece in cateva zile.E gripa d-asta noua sezon 2020.Stai acasa cateva zile pana iti revii.
Mama si sora, dar au facut prostia sa se plângă la doctorul de familie; "aia" fiind si tânără si bla bla bla, a sunat direct la DSP . Acum stau amândouă in carantina (deja-s ok, își revin in simturi) 10 zile, dar nu au facut nici test si nici nu s-au prezentat la spital specializat sau ma rog... cum se numeste.
Du-te la farmacie, ia.ti antibiotic, ceva de protecție si daca mai ai si alte simptome, i-ati pentru fiecare in parte, ca la o banală răceală.
O multime de persoane de aici. Sunt si alte intrebari de acest gen.
Si... ce sa vezi, asta se intampla si inainte cand racesti si esti gripat. Dar acum, paranoia acestui virus ii ingrijoreaza pe toti.
Da, este normal sa iti faci griji. Dar este o raceala presupun. Ia medicamente, stai in patura, bea caiuri fierbinti si fa o baie fierbinte. In 5 zile maxim ar trebui sa fii ca noua daca faci aceste lucruri.
Este toamna, a fost o trecere prea rapida de la cald la frig. Este normal sa apara gripa.
Multa sanatate sa ai si succes!
Si nu uita, de baia fierbinte ^_^
Mirosul l-am pierdut parțial de câțiva ani... sau cel puțin nu mai sunt așa de sensibil.
Si eu am patit, inca nu au revenit complet si am vreo 3 saptamani de cand nu le simt ca lumea, deja ma gandesc ca poate raman cu handicapul asta pe viata.
Mihaa22 întreabă: