| annazakharova a întrebat:

Buna si Craciun fericit happy

Am si eu o întrebare, mai bine zis, un sfat. Vara aceasta am slăbit destul de mult, mergeam in fiecare zi la sala si făceam doar cardio, cat puteam... O ora de obicei, nu mai mult. Țineam o dieta bazată doar pe proteine, mancam carne, oua, branza. Si nimic cu zahăr. Combinația a dat roade. Am slăbit cam 6 -7 kg. Menționez ca nu eram grasa nici inainte. Am ajuns sa am 52 de kg.
Am inceput Facultatea de Drept si sincer ca zic, sa mai merg la sala este exclus, am foarte mult de invatat, iar corpul meu deja s-a obișnuit cu proteinele. Am ajuns la 55 de kg. Ce as putea sa fac sa ma mențin macar aici?happy Menționez ca nu prea mănânc nimic dăunător.

Va Multunesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ma bucur, trebuie sa si cardio acasa macar 20 de minute pe zi, sa menti alimentatia si sport, de constipatie cum ai scapat?

| Ioana0606 a răspuns:

Pai ai putea include mai multe salate si legume, sa mai tai putin din proteine si incearca sa te mentii cat mai activa. Si o plimbare de 15-20 de minute poate face minuni pentru starea ta de spirit si implicit pentru silueta.