| Addaaa99 a întrebat:

si vrea sa imi raspunda daca se poate un doctor.
deci sa incep. o saptamana, am fost bolnava. febra, dureri de cap, tusa.
am luat pastilele recomandate de doctor si in 2 zile mi. a trecut. Azi cand am fost la scoala cred ca m-a luat o raceala. [ curg ochii, si nasul ], nu este aceeasi raceala deoarece stiu cum am fost atunci si cum sunt acumaa.
Deci intrebarea este ce sirop /pastile mi.ati putea recoamnda.
P. S. AM 11 ani si siropul/pastilele nu trebuie sa depaseasca 15 lei. Merci. funda la raspuns bun.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| SummerSmile97 a răspuns:

Nu cred ca este pe acest sait vreun doctor thinking
Mai bine consulta doctorul de familie pentru ca asa iti poate da o reteta pe care sa o urmeziwinking

Sa te faci bine curand! happy

Raaalucaaa :-)

| anonimul_7689 a răspuns:

Acum sa fim seriosi pentru o simpla raceala (ca-ti curge nasu) sa bagi atatea pastile in tine nu e bine. Consumarea in exces a medicamentelor duce la deteriorarea florei. Probabil in viitor nu acum dupa ce vei mai consuma o cantitate si mai mare vei avea Gastrita si dupa gastrita bineinteles si alte boli. Recomandare? Bea ceaiuri fierbinti stai in casa ...incearca sa-ti ridici imunitatea si mai lasa consumul acesta exagerat de pastile pentru ca-ti curge doar nasul happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti cu urechia rasi

| äπđÿ a răspuns:

straight face 15 lei i'ati paracetamol ca altceva straight face nu gasesti rolling on the floor si o pastila mai tare cum ar fi zinatul este scump happy dar isi face efectul repede

| Alina99 a răspuns:

ACC 200 mg capsule - 14. 5 lei
Afrin - Aerosol Nazal Solutie -15. 38 lei
Algopirin - 9 lei