anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sora mea, dupa o pierdere semnificativa in greutate, i s-a lasat foarte rau pielea sanilor si a bratelor. Vrea sa isi faca operatia aceea care ii eleimina pielea in plus si ii ridica sanii. Nu silicoane. As vrea sa intreb cam cat ar costa? Voi v-ati facut? Plus... Am inteles ca pentru minori este platita o parte de stat, sau?
Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din cate stiu eu, la minori nu se fac operatii estetice, in special de estetica a corpului dupa slabit.
Daca avea fata desfigurata de arsura, atunci era alta treabam ca se intervenea pentru reconstructia si estetica fetei.
Din pacate, cheltuielile sunt suportate de buzunarul personal si sunt in functie de clinica, medicul care face operatia samd.
Un pret estimativ poate fii de la 2000 de euro in sus.

| AndreiWeisz a răspuns:

Ar trebui sa vorbiti cu un medic despre asta, nu e o operatie pe care si-o face asa multa lume.

| Bobby711 a răspuns:

Cred ca e luata in considerare ca fiind operatie de infrumusetare si nu cred ca este platita de stat dar nu sunt sigur. De ce nu intrebati la pediatrie sau la medicul de familie?