| Emilia23 a întrebat:

`Sora mea mai mica are 10 ani si nu ii mai creste 2 dinti. ce sa faca ca sa ii creasca mai repede? scuze.ca pun intr astaa asalaughing. dar. vreau sa o ajut. funda.:*

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Poate are o lipsa de calciu marcata. Recomand uleiul de catina( sunt capsule oleaginoase) de la Hofigal. Este un produs naturist tonifiant general, antianemic, vitaminizant; catina contine multiple minerale, microelemente, aminoacizi esentiali, 8 tipuri de caroten.

| Laura a răspuns:

Să spere doar că dinții care îi lipsește era de lapte.

| Laura a răspuns:

@kocolinos N-ai observat ironia. Recitește întrebarea.

| ShowTim3 a răspuns:

La uni cresc mai greu la uni mai repede, unui coleg i-au cazut toti dntii pe la finalul clasei a 7-a lol

| PRoMeTHeUM a răspuns:

Pune o sa bea lapticbig grin ajuta la stabilirea calciului si in cantitati mari poate fi foarte benefic

| sddsdsdewre a răspuns:

Pai am si eu 10 ani si nici mie nu imi cresteau dintii aia, dar trebuie sa se duca la dentist si sa o cresteza la gingii. Apoi in cateva saptamanii sau luni ii cresc ca prin farmec. Funda plz.

| kocolinos a răspuns:

@laura...dintii care ii Lipsesc big grin